Om Børnehuset Biersted

Børnehuset Biersted er en dejlig børnehave med et meget stort udeareal. Børnehuset er opstået i 2013 efter sammenlægning af Bjessingbo og Kernehuset. Vi er den eneste børnehave i Biersted; - et mindre landsbysamfund i den nordøstlige del af Jammerbugt Kommune.

Velkommen til Børnehuset Biersted

Børnehuset Biersted er en stor og hyggelig børnehave, der ligger som den eneste børnehave i Biersted by. Børnehuset Biersted er en del af området Aaby Øst som også tæller Aabyhaven Vuggestue og Børnehave i Aabybro. Hver enhed har en afdelingsleder og samlet en overordnet dagtilbudsleder. De enkelte enheder samarbejder om faglig udvikling og sparring på tværs af området.

Vi ligger i udkanten af byen ud mod marker og natur. Skolen, som vi har et godt og tæt samarbejde med, ligger 5 - 10 minutters gang fra børnehaven.

Børnehuset Biersted er normeret til 100 børn, og vi modtager som udgangspunkt alle børn, der skal i børnehave i Biersted og opland. Vi har i gennemsnit ca. 65 børn indskrevet henover året.

Vi er stueopdelt:

Gul stue, som er modtagegruppe for børn fra 2 år og 11 måneder til omkring 3 år og 6 måneder

Grøn og rød stue er mellemgrupperne, hvor børnene starter når de er omkring 3 år 6 måneder. 

Blå stue er for kommende skolebørn, her starter barnet året før børnene skal i skole. 

Børnehaven er kendetegnet som en institution med en hyggelig atmosfære, gode fysiske inden- og udendørsarealer, et professionelt miljø, der konstant er i faglig udvikling og forandring. Vi arbejder ud fra metoden ICDP.

Børnehaven er totalrenoveret i 2013 og fremstår som en lys og tidssvarende daginstitution med flere legepladser, der altid er under udvikling. Legepladsen tager udgangspunkt i naturen, med mulighed for motoriske udfoldelser. Vi har geder, der løber rundt på legepladen, sammen med børnene og har en forholdsvis nyplantet frugtlund og skovareal. 

ASF Gruppen - Lilla gruppe

Vi har tilknyttet en lille special gruppe for børn indenfor austisme spektrum forstyrrelser til Børnehuset. Gruppen er normeret til 7 børn. Lilla gruppe og børnehavedelen deler legeplads, sal og det store køkken, ligesom de ofte er på besøg hos hinanden.

Kontakt

Børnehuset Biersted
Sundbyvej 30 Biersted
9440 Åbybro
Tlf.: 72 57 83 00
boernehuset@jammerbugt.dk

Overordnet dagtilbudsleder
Annie Brøndum Andersen
inn@jammerbugt.dk

Afdelingsleder
Lotte Falkenby
lfa@jammerbugt.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag:
06.05– 16.45

Fredag:
06.05 – 16.10