Børnefødseslsdage

Fødselsdage afholdes forskelligt i alle familier og har forskellig betydning, som vi forsøger at respektere. Børnene oplever dog en vis fødselsdags kultur i børnehaven, som hurtigt bliver kendt og trygt, som de fleste børn gerne vil kopiere

Hvis barnet ønsker at afholde fødselsdag i børnehaven, foregår dette stuevis, således at barnet medbringer "fødselsdagsmenu" til de 20-25 børn der er på stuen. 

Efter aftale med personalet på stuen kan fødselsdagen afholdes enten til middag ca. kl. 11.00 eller ved eftermiddagsmad ca. kl. 14.00. Hvis det er muligt, må mor og far gerne deltage.

Som alternativ til frugt, boller eller kage om eftermiddagen er f.eks. pasta, frikadeller og grøntsager en god ide til middag. 

Vi dækker et fint bord sammen med fødselsdagsbarnet med flag.


Hvis barnet ønsker at afholde fødselsdagen hjemme, er dette også en mulighed ved 4, 5 og 6 års fødselsdag. Tidspunktet aftales med personalet, men er typisk i tidsrummet kl. 09.30-12.00. Ligeledes medbringer vi også her en lille gave. 

Til fødselsdagen opfordrer vi til, at der kun uddeles slik i en mængde der kan spises ved bordet, dvs. ingen slikposer med hjem.

Hvis fødselsdagen holdes privat; må der ikke deles fødselsdagskort ud i børnehaven med mindre alle børn fra samme stue inviteres med.

Kontakt

Børnehuset Biersted
Sundbyvej 30 Biersted
9440 Åbybro
Tlf.: 72 57 83 00
boernehuset@jammerbugt.dk

Overordnet dagtilbudsleder
Annie Brøndum Andersen
inn@jammerbugt.dk

Afdelingsleder
Lotte Falkenby
lfa@jammerbugt.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag:
06.15– 16.45

Fredag:
06.15 – 15.45